2021-11-08 07:42:40• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Kos - A hétfő kifejezetten alkalmas, hogy pontot tegyél egy kényes és bonyolult ügy végére

Napi horoszkóp november 8-ra a tizenkét csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.

A hétfő kifejezetten alkalmas, hogy pontot tegyél egy kényes és bonyolult ügy végére. Akár kihűlt kapcsolatról, akár működésképtelen munkahelyi viszonyról, akár kellemetlen barátságról legyen szó, a napi horoszkóp szerint eljött az idő a búcsúzásra. S ezt most könnyedén megteheted.


Bika: IV. 20. - V. 20.

Figyelj oda hétfőn az álmaidra! Nem kell persze mindent szó szerint venned, mert az álomképek mindig szimbólumokban közvetítik az üzeneteket. Az viszont biztos, hogy amit álmodtál, fontos jelentése van. A megfejtésben egy idősebb barátod segíthet. Meséld el neki az álmodat.


Ikrek: V. 21. - VI. 21.

A hétfő újabb fellángolást hozhat az életedbe. Fellángolást, tehát nem tartós tüzet. Persze, még ezzel is jócskán megperzselheted magad, és másokat is. A fájdalomtól megóvhatod a lelkedet, ha nem flörtölsz meggondolatlanul. Érdemes időt adni, hogy kibontakozzanak az érzések.


Rák: VI. 22. - VII. 22.

Ne csodálkozz rajta, ha a párod számon kéri a régi ígéreteket. Ahelyett, hogy sértésnek veszed, inkább váltsd be ezeket az ígéreketek. Még az sem baj, nem teljesen úgy teszel, ahogy terveztétek. De a párod egészen biztosan értékelni fogja az igyekezetedet.


Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22.

Sokat és sokszor forognak a gondolataid a pénz körül hétfőn. Szerencsére ez a gondolatsor a ma nem csupán keserűséget, de teremtő, értelmes elhatározásokat is jelent. Amikor lehetőséged nyílik rá, hogy több pénzt keress, akkor azzal érdemes is élned.


Szűz: VIII. 23. - IX. 22.

Elképzelhető, hogy elégedetlenkedsz hétfőn, ami önmagában nem baj, de ezt meg kell osztanod a kedveseddel is. Persze az sem mindegy, milyen módon teszed ezt meg. A végső kifakadás, a viták megelőzésére még ma este hívd el a párodat vacsorára, sétára, nyugodt beszélgetésre.


Mérleg: IX. 23. - X. 22.

Szép reményekkel indulsz neki a hétnek, de egy váratlan probléma rögtön megakasztja a lendületet. A humorérzéked szerencsére sok nehézségen átlendít, mert távol tart attól, hogy lelkileg is beleengedd magadat a történésekbe.


Skorpió: X. 23. - XI. 21.

Talán te is észrevetted, hogy egyre többen néznek rád más szemmel. A különleges csáberő, ami mostanság árad belőled, nemcsak abban segíthet, hogy új kapcsolatokat köss, hanem abban is, hogy a régieket megújítsd. Mit szeretnél valójában?


Nyilas: XI. 22. - XII. 21.

Ha még nem vagy házas, de van párod, jól tennéd, ha elengednéd az elköteleződéstől való félelmet. Rá kell jönnöd, hogy a párod pontosan olyan, mint akiről mindig is álmodtál. Ne halogasd a boldogító igen kimondását, mert a párod megunhajta a hezitálást. Lehet, hogy a szabadság sokat jelent neked, de nem mindent...


Bak: XII. 22. - I. 19.

A magánéletedben tapasztalható nehézségek mind-mind a múltban gyökereznek. Mindenképpen fontos, hogy ezeket fejtsd meg, tudatosítsd magadban. Amint ráébredsz a problémák gyökerére, a gyógyulás is magától megtörténik.


Vízöntő: I. 20. - II. 18.

Legyél határozottabb hétfőn! Főként a munkahelyeden kellene jobban kiállnod az ötleteid mellett. Ha nem akarod, hogy folyton támadásokkal próbálkozzanak a többiek, akkor bizony neked is ki kell állnod magadért. Különben ne lepődj meg, ha a kollégák nem tisztelik a határaidat.


Halak: II. 19. - III. 20.

Ha nincs saját jövedelmed, akkor a párodtól való anyagi függőség mostanra igencsak frusztráló lehet. Jól teszed, hogy változtatni akarsz ezen. Érdemes böngészni az álláshirdetéseket, érdeklődni, kérdezősködni a barátoknál. Kifejezetten jó lehetőségre bukkanhatsz. Legyél nyitott!

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: